Metode de plata

 

      1.   Plata cu numerar se face integral, la momentul primirii produsului, prin ramburs la comisionarul sau la posta care efectueaza livrarea.

            Plata se face in RON, conform facturii emise.

  1. Visa/Maestro/Mastercard)taxa 0 lei

            Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

             - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

             - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

            Plata se face in RON, conform facturii emise.

  1. Online in 2-3 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

            Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (2 sau 3 rate).

            a. Prin card de credit emis de BCR:

            Cumpărăturile efectuate cu cardurile de credit BCR din magazinul nostru online pot fi achiziţionate într-un număr de 2 – 3 rate egale, cu dobândă 0!

            Cardurile de credit BCR te ajută să faci cumpărături în maxim 3 rate egale, cu dobândă 0! Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

            Pentru a beneficia de 0% dobândă la cumpărăturile efectuate în sistemul de rate, clientul trebuie să ramburseze în fiecare lună până la data scadentă 100% din soldul nou comunicat în extrasul de cont.

           b. Prin card de credit emis de Alpha Bank

            “Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT). Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi.

            c. Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

            Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata in magazinul online.

            Daca detii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poti achita in 2 sau 3 rate egale fara dobânda.

            Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru aceasta tranzactie nu ti se va percepe nici un comision.

  1. Plata cu ORDIN DE PLATA*

Datele necesare pentru plata prin ordin de plata sunt urmatoarele:

SC MODULAR SRL

Numar Registrul Comertului: J12/736/2002

CUI: RO 14592425

Banca: OTP BANK CLUJ

IBAN: RO94 OTPV 2000 0032 3193 RO03

 

*Pentru toate mijloacele de plata (altele decat numerar), comanda va fi procesata si transmisa in momentul primirii confirmarii platii