Transport si retururi

Livram in toata tara in Easybox sau prin Curier Rapid, in orice localitate, fara taxe de km suplimentari.

Taxa pentru expedierea comenzilor este 14 lei, la care se adauga 2 lei daca optati pentru plata ramburs la preluarea coletului.

Pentru plata (incasarea contravalorii) comenzilor se percep urmatoarele taxe:

- plata prin card bancar 0 lei

- plata prin Ordin de plata sau internet banking 0 lei

- plata ramburs la preluarea coletului 2 lei

Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare de la data comenzii dvs.


MODALITATI DE RETURNARE A PRODUSELOR 

  Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță și Legii nr. 51/2003, care aprobă Ordonanța, "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse) și în pachetul orginal în care au fost livrate. Atenție! Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauza indisponibilității produsului sau serviciului, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile. Clientul se obligă ca în momentul returnării să trimită un e-mail pe adresa millefiorimilano@gmail.com, care să conțină:

- data expedierii coletului;
- numărul comenzii;
- suma de returnat;
- modalitatea de plată dorită (datele contului bancar sau pentru mandatul poştal);

Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de client si se vor ridica efectiv la suma perceputa de firma de curierat

În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit.

 Pentru retururi va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0757.03.77.77

sau pe email la adresa: millefiorimilano@gmail.com